28.07.2016 г., 21:31 ч.

Да можех 

  Поезия » Любовна
473 0 16

Да можех, бих ти подарил небето,

звездите бих гравирал с твойто име,

остана ми единствено сърцето,

което с обич моли „Прегърни ме!”

 

Целувай ме със устните-корали,

докосвай ме със тръпнещи ръце,

очите ти, безкрайността побрали

с любов изпълват моето сърце!

 

 

Любомир Попов

 

© Любомир Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??