8.06.2008 г., 23:22 ч.

да можех 

  Поезия » Друга
769 0 9

да можех да върна

обратно цифричката 23

и пак да съм на 0  -

и всичко да потръгне

в правилна посока...

 

... ех, Обречени мечти...

Пред мен е Прага

и замислям се за

Скока...

 

...

... и цигара от цигара

самичък на брега

изгарям между пръстите

си бели.

 

... и просто искам да умра

и никак не го искам.

Всичко е Обречено.

Разграфено и пресечено.

 

 ... а дните ми се нижат

в празно ехо.

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??