3.12.2007 г., 19:21 ч.

Да можех 

  Поезия » Любовна
567 0 1
 

Да можех само, веднъж да те прегърна

 завинаги така в прегръдка да те съхраня.

Да можех само, когато те целувам

безвремието да настъпи на света.

Да  можех само, твойта стихия да задържа,

а нищо друго, да не е съществувало.

Тихо и нежно да те приближа.

Да обладая душата ти, би си струвало.

Живея за този миг в копнеж и болка,

а зная, че това вече се е сбъднало.

В душата ми вечност и  безвремие

за любовта ми е настъпило.

© Прашинка Космическа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??