11.12.2014 г., 17:52 ч.

Да не бях 

  Поезия
421 0 1

тая нощ
те сънувах
и никак
не исках
да се будя
със изгрева.

защото
видях
себе си там
и тебе,
обичан от
друга.

и всичко,
което
отричах
да бъде,
се случи
в проклетия сън.

всяко дихание
в
новото
утро
е за мен
една малка смърт.

да не бях
се събуждала,
да не бях
те сънувала
и никога
да не бях
те обичала.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И, когато се разсъниш от съня, остава само и единствено свитото сърце и почти задушаващата болка!
Предложения
: ??:??