9.06.2015 г., 20:53 ч.

Да не изстинеш.. 

  Поезия
417 0 1

Как искам да ти дам небе,
най-чистото и святото, и синьо,
а ти разтворила с любов криле..
да летиш след толкова години.


Как искам да ти дам море,
най-тихото и топлото, и синьо,
а ти разтворила в деня сърце..
към мене никога да не изстинеш!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??