Как искам да ти дам небе,
най-чистото и святото, и синьо,
а ти разтворила с любов криле..
да летиш след толкова години.
Как искам да ти дам море,
най-тихото и топлото, и синьо,
а ти разтворила в деня сърце..
към мене никога да не изстинеш!
© Аз Todos los derechos reservados