19.09.2016 г., 7:59 ч.

Да не събличаме отминалите дни 

  Поезия » Любовна
531 0 3

 

 

Да забравим днешните ни грижи,

да не събличаме отминалите дни

и нека любовта отново ни сближи,

и бъде  мост за нашите мечти.

 

Че ме обичаш, вярвам го безкрайно

и светли чувства няма да руша,

но щастието отлетяло трайно

ще се завърне пак във моята душа.

 

По птиците писма ще ти изпратя,

в градината си цвете ще ти посадя

и с нова песен всяка сълза ще заплатя

завинаги за да ти върна радостта...    

 

10.09.16

 

 

 

© Аластор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??