27.03.2019 г., 13:33 ч.

Да обичам по-добре 

  Поезия » Свободен стих
581 0 2

какъв е смисълът от прошка,

когато има за какво да се прости,

счупеното си остава счупено

независимо, че е сърце,

знам, ще кажеш, че съм крайна,

но в този свят на много цветове

поне черното от бяло различавам -

(получувства и полуприятелства,

са всъщност пълни глупости),

не съм ви вярна на порядките,

останах вярна на себе си,

(можете ли да кажете същото?),

знам, че са ми остри тръните

(точа ги с ножовете в гърба си),

затова пък никой не е вързан,

когато стане време за сбогуване,

ще тръгна гордо, със усмивка

и някой ден дано обичам по-добре

© Мадлен Аспарухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??