12.07.2007 г., 8:59 ч.

Да обичам теб исках, но молех и да бъда обичана!!! 

  Поезия
683 0 23
Нека да боли -
така ми е писано.
Как да вярвам в бъднини,
като всичко превърна се в измислица...

Всеки допир, всеки жест,
всяка истина или неистина...
Превърнаха се те в измамна мечта за обичане!
Да обичам теб исках, но молех и да бъда обичана!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??