11.09.2018 г., 22:31 ч.

Да обичаш 

  Поезия » Любовна
340 0 0

Да обичаш

 

 

Не искам да раня сърцето,

ще продължа да те обичам,

ти живей както пожелаеш.

Няма да трупам яд и злоба,

няма да гадая защо сега

клетвата си едно сърце не удържа.

Обичам те и пак ще те обичам,

ако можеш обичай и ти.

Нежността остава в душата,

хубавите думи в умът човешки,

целувките устните изгарят,

една лъжа убива всичко.

Но красивото свети в простора,

обичта прощава и никога не мрази.

Защото да обичаш трябва доброта,

трябва чисто сърце, трябва вяра,

трябва нежна душа.

Да! Да обичаш трябва!

 

 

 

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??