Да обичаш
Прекрасно утро е запомни,
сърцето усеща всичко ясно.
Към деня е радост ти помни,
да обичаш никак не е лесно.
Но в тебе сърцето трепти,
нищо ,че годините са много.
Ала от вътре душата ти шепти.
и сърцето заповед поставя строго.
Обичай и не спирай радостта,
нека гръдта топлина да усеща.
Остави, че избягала младостта,
ще дочакаме следващата среща
© Йонка Янкова Всички права запазени