22.10.2017 г., 21:04 ч.

Да Останеш 

  Поезия » Философска
313 1 3

                                                       Да Останеш

 

Да Останеш Тук и Сега,

в нашата Родина в България!

Да останеш тук със своите деца,

да ги отгледаш и възпиташ така,

че да се гордееш с техните дела!

 

Да останеш, да се бориш Тука,

тук са твоите корени, тук ти е рода.

Да по-лесно и спокойно е в чужбина,

много хора постъпиха така, избягаха!

 

Навярно си имат своята причина. 

Да трудно се живее в Нашата страна,

но тук за приятелите, тук е мойта майка.

Тук са най-важните хора - мойте деца,

Дано и те след време останат тука,

в  своята родна страна, в България!

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??