27.08.2007 г., 11:39 ч.

Да открадна само миг 

  Поезия
721 0 5
Да виждам как всичко си отива,
как замръзва бавно моята душа.
Да зная, че сърцето от любов прелива
и да чувствам как превзема го студа!

Да не искам вече да се крия,
пред теб да се изправя без страха.
С целувка сълзите горчиви да изтрия,
да открадна само миг и да мога да го задържа!

За вратата ключa да намеря,
дори и без ключалка да е тя!
И стената каменна пред мен да изкатеря,
а ако не мога - да се науча да летя!

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??