8.07.2010 г., 11:58 ч.

Да отворим сърцата си 

  Поезия » Гражданска
835 0 3



Да отворим сърцата си


 

Домът красив е! Сигурно е нов.

Деца играят весело на двора.

Не осъзнават, че животът е суров,

а аз гледам и се чудя що да сторя.

 

Съзряха ме и впуснаха се всички.

Всяко ме дърпа: "Поиграй със мен!"

Блестяха с радост техните очички...

Прекарах с тях аз целия си ден.

 

А вечерта, когато на раздяла

сбогувах се с тез ангели мънички,

едно желание във мен роди се -

да осиновя дете. Но кое от всички?

 

Те всичките са толкова красиви,

добри, невинни, весели деца...

За да растат усмихнати, щастливи -

Да отворим за тях нашите сърца!

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Ви, Приятели!
    Това е по разказ за преживяното в един дома от една моя позната.
    Но и аз да бях, щеше да е така. Такъв съм си!
    Бъдете здрави!
  • Да! Поздрав!!!
  • Приветствам твоето добро сърце!
    Хубаво послание, Вальо!
Предложения
: ??:??