21.07.2013 г., 19:30 ч.

Да пием с чашата любов 

  Поезия » Любовна
420 0 1

С ухание на цвят и хубост

до мойто рамо да си ти.

С една незнайна, тиха лудост

любов в сърцата да кънти.

 

Щастлива винаги да ходиш

със мен отляво под ръка.

В душата ми на кръст да бродиш

със млечно-белите крака.

 

Цял живот със мене двама

да сме деца под син покров.

И всеки ден по двеста грама

да пием с чашата любов.

 

И с таз любов да се запомним,

а в оня свят да си я спомним.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??