16.03.2010 г., 15:21 ч.

Да пия 

  Поезия » Бели стихове
397 0 4

Да пия

от ръката ти

най-сладко

ми е Господи.

И бистрата вода

и въздух чист

и мисъл

и бодливата съдба

с която

понякога

и най- заслужено

ме съдиш

Господи

когато се превръщам

в светлина...

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??