9.02.2008 г., 20:29 ч.

Да поскитаме заедно в тишината… 

  Поезия » Любовна
655 0 9

Отново скитаме.

И пак се срещаме

на онзи бряг забравен,

а всъщност толкова познат...

 

Така сме чужди - като никога

и близки, както винаги...

Толкова истински...

Без значение колко измамни...

 

Тишината говори,

че сме си липсвали...

Нищо, че чувствата са прохладни.

Прегърни ме!

Да забравим за мрака, студа и тъгата...

        Да поскитаме заедно в тишината...

 


                                                                         Еми

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??