23.01.2007 г., 2:02 ч.

Да поясня какъв съм 

  Поезия
948 0 16
Неуместен - като чиста съвест.
Различен - като топъл сняг.
Известен - като сън разсънен.
Отличен - като победен бяг.

Пореден - като цирков номер.
Доказан - като престъпен акт.
Вреден - като роб свободен.
Наказан - като сгрешил глупак.

Измислен - като царски дрехи.
Доволен - като труден край.
Безсмислен - като хартиени доспехи.
Оголен - като себичен рай!

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??