28.11.2005 г., 22:39 ч.

Да продължим съня 

  Поезия
1008 0 3
Живеем във съня си –
събуждаме се в страх.
Обичаме безумно…
Безсмислено е …
Грях
изгаря ни отвътре
и после ни боли,
но подчинени лудо
на своите мечти,
заспиваме и ето –
събуждаме се в свят,
където всичко живо
ни обвинява в грях…



И после пак е ден
И глупаво мълчим…

Очакваме нощта
съня да продължим.

© Мария Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??