Nov 28, 2005, 10:39 PM

Да продължим съня 

  Poetry
1010 0 3
Живеем във съня си –
събуждаме се в страх.
Обичаме безумно…
Безсмислено е …
Грях
изгаря ни отвътре
и после ни боли,
но подчинени лудо
на своите мечти,
заспиваме и ето –
събуждаме се в свят,
където всичко живо
ни обвинява в грях…



И после пак е ден
И глупаво мълчим…

Очакваме нощта
съня да продължим.

© Мария Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??