21.08.2008 г., 14:40 ч.

Да разлаем псетата 

  Поезия » Еротична
816 0 3

Да налеем малко на обществото в раната сол,

щом аз и ти сме от същия пол.

Да разлаем псетата:

русите и светлите,

тъмните-червените.

Всичките до един

това да си го позволим!

Нека си представят жадни тела, но не за вода,

а за нещо по-така!

Искам да те пия на екс -

думата е проста: секс.

Искам да знаят,

дори да нехаят.

Редовно ще повтарям,

да се забрави не позволявам.

Има във въздуха недоизречена мисъл,

кажете, че да не изгуби смисъл.

Не търся скандал

и не нападам,

може да съм...

на вас да решите оставям!

Само провокирам,

моменти не избирам.

Мразя - провокирам;

обичам - провокирам;

правя - провокирам!

Със усмивка на мен погледнете,

следващия път провокаторът бъдете,

сега е моят ред

и ето ме, излизам напред,

може да не съм това,

но искам да разлая псетата!

© Никой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • лаят, лаят! искрено те поздравява за СтрахОтното стихотворение! достойно е за аплодисменти!
  • усмихна ме...
    а провокации...колкото искаш...и псета също...
  • Още се ослушват, но някои със сигурност след малко ще разлаеш!
    Хареса ми провокацията ти!
Предложения
: ??:??