9.12.2017 г., 19:30 ч.

Да се изгубя в тях... 

  Поезия » Любовна
605 1 5

Очите - толкова черни, че биха ме изпили,

устни - купидонов лък без свян изобразили,

усмихва се - като че нещо се пропуква

във вените сладостен пожар избухва.

В гърдите ми остана -

медена отворена рана,

и без да ме докосне -

остави следа 

косата, заиграна с лицето - аромат на бисерна луна...

 

09.12.2017

 

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??