20.11.2008 г., 6:13 ч.

Да се разбием по селски... 

  Поезия » Гражданска
544 0 1

 

Да се разбием по селски...

 

 

Да се разбием по селски,
с алкохол и цинизъм!
Да потърсим си повод
за наший Страх,
Егоизъм.
Да го изкрещим истерично към някой наш близък!

 

Това е Животът -
така го разбирам!

 

Да не пропускаме Младите
успели, невинни...
Сещам се и за Старите,
били... безобидни?
Виновни да има
с доживотна присъда критична и лична.

 

Така се печели -
така го разбирам!

 

Ще си измисляме Каузи,
по-свети от Господ -
"Осанна и разпни го!"
да се превъртат през Пости.
Хулим сe днес - за да "обичаме" утре!
Обичам ли казах?

 

Какво значи УТРЕ...?!

 

20.11.2008 г.

© Маранди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Какво значи УТРЕ...?! Живей днес, защото утре е далеко, пък може и да го няма.
Предложения
: ??:??