Да се сбогуваме с морето
Изгубени следи
сред пясъка на времето
бледнеят неусетно,
далечен кораб,
развил платна,
чертае своя път,
прогарящи лъчи
над морски пристани,
се сплитат за последно
и плажовете стенат,
тъй лудо впили поглед
в някого от нас.
© Сеси Всички права запазени