Aug 18, 2010, 9:41 PM

Да се сбогуваме с морето 

  Poetry » Other
867 0 19

Да се сбогуваме с морето

 

Изгубени следи

сред пясъка на времето

бледнеят неусетно,

далечен кораб,

развил платна,

чертае своя път,

прогарящи лъчи

над морски пристани,

се сплитат за последно

и плажовете стенат,

тъй лудо впили поглед

в някого от нас.

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??