25.07.2021 г., 11:41 ч.

Да се събудя до теб 

  Поезия
585 1 1

Две шепи светлина
ми даде утрото
през клонестите пръсти
на прозореца.

 

Две ноти в песента
на сънищата вмъкнаха
трамваите.

 

Със разприказвалите се

листа в черницата
две устни
обич ми пошушнаха.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Две горсточки света
мне утро подносит
сквозь пальцы, расставленные на окне,
Две ноты из песни трамвайных вагонов,
шелковицы тайны и шепот любовный ...
  2230 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??