Jul 25, 2021, 11:41 AM

Да се събудя до теб 

  Poetry
588 1 1

Две шепи светлина
ми даде утрото
през клонестите пръсти
на прозореца.

 

Две ноти в песента
на сънищата вмъкнаха
трамваите.

 

Със разприказвалите се

листа в черницата
две устни
обич ми пошушнаха.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Две горсточки света
мне утро подносит
сквозь пальцы, расставленные на окне,
Две ноты из песни трамвайных вагонов,
шелковицы тайны и шепот любовный ...
  2232 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??