2.07.2013 г., 16:02 ч.

Да се влюбиш в поет… 

  Поезия » Хумористична
964 0 22

Питам се дали съм вред

щом се влюбих във поет?

Все из облаци лети,

все щурмува висоти,

а кога се приземи –

на куц крак едва върви.

Клати баща ми глава:

„Дъще, да не полудя!

Толкова е демоде

днес да имаш мъж с криле!

Само пречат, разбери

и докарват те белИ!

Избери дебеловрат,

с мощни плещи и богат,

да пълзи и да пъхти,

само тъй ще си рахат!“

Знаех си, че не съм вред

щом се влюбих във поет…

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??