31.03.2010 г., 20:52 ч.

Да се завърна 

  Поезия » Любовна
840 1 1

                                                              Да се завърна

 

 

Колко мило ми е

при тебе да се върна,

тебе да прегърна, 

с устни да покрия

очите ти красиви

и да потъна

в спомени щастливи.


Как искам аз отново

тебе да усетя

до своето сърце,

да чуеш то за тебе

как тупти,

а представяш ли си

 как, когато 

ти си тръгнеш,

то може и да спре.


А знаеш ли,

че аз без тебе

съм като цвете,

без живот,

откъснато,

отхвърлено, 

забравено

от този свят.

© Петина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Финалът малко не ми допадна,може би заради липсата на рима...Но иначе е страхотно!
Предложения
: ??:??