7.12.2008 г., 14:42 ч.

Да се завърнеш - (посветено) 

  Поезия
467 0 7

Овладях скръбта в душата си,

със спомена за теб и любовта.

Усетих пулса на сърцето си,

вплел се в този на едно море.

И ето ме на кея - песенна,

преминала през дните на тъга.

С молитвен шепот се смирявам

и буйната ти нежност чакам у дома.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??