8.01.2024 г., 8:18 ч.

Да си говорим за любов 

  Поезия » Любовна
306 2 6

   

Да си говорим за любов

 

Да си говорим за любов,

когато спуска се нощта!

Да си говорим с часове,

и най-добре до сутринта!

 

Ще ти разкажа за едно сърце,

което много те обича,

за любовта във цветове,

която стихове изрича.

 

Ще чуваш как вали дъжда

и как се смее тишината,

ще ти разкажа за студа,

от който ще спася душата,

 

за дългите красиви дни,

в които може да сме двама,

за нощите с безброй звезди,

за любовта ми неразбрана.

 

Да си говорим за любов,

когато спуска се нощта!

Да си говорим с часове,

и най-добре до сутринта!

 

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »

23 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??