5.10.2007 г., 9:46 ч.

Да си щастлива 

  Поезия
937 0 7
Да си щастлива

Рожден ден има
рожбата ми мила.
Днес навършва четвърт век,
нека е щастлива.

Слънце от небето
с обич да я грее,
вятърът немирник
песен да и пее.

По пътя си незнаен
смело да върви.
Рози да събира,
любов над нея бди.

В празника благословен,
щастие да има.
Честит да бъде този ден,
Бог да я закриля.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??