20.04.2012 г., 0:05 ч.

Да си в пубертета 

  Поезия » Хумористична
922 0 12

Да си в пубертета

 

 

 Ох, от мамината стара мода,

като другите не мога да ходя,

забранена ми е късата пола,

оскъдна дължината ù била.

 

 Маникюр да имам е ужасно,

с лак да ме види става страшно.

Как така без лична свобода?

Но това да бе последната беда!

 

 Да пресичам улицата безопасно,

но, че съм голяма май не ù е ясно.

Пред непознати да не спирам,

някога ще ме остави ли на мира?

 

 Да не пропускам тренировка,

е на нещата нейната трактовка,

спортистка щяла съм да стана,

 милост за менe никога няма!

 

 Гласи ме от сега за университета,

боже, та аз съм още в пубертета.

Трябвало човек да излезе от мен,

и това го слушам всеки божи ден.

 

 Все съм лоша,  каквото и да правя,

с майка си не, не мога да се справя,

не успях на воля да си поживея, 

дано докато порасна просто оцелея!

 

 

 

 

© fervor Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??