Да си в пубертета
Ох, от мамината стара мода,
като другите не мога да ходя,
забранена ми е късата пола,
оскъдна дължината ù била.
Маникюр да имам е ужасно,
с лак да ме види става страшно.
Как така без лична свобода?
Но това да бе последната беда!
Да пресичам улицата безопасно,
но, че съм голяма май не ù е ясно.
Пред непознати да не спирам,
някога ще ме остави ли на мира?
Да не пропускам тренировка,
е на нещата нейната трактовка,
спортистка щяла съм да стана,
милост за менe никога няма!
Гласи ме от сега за университета,
боже, та аз съм още в пубертета.
Трябвало човек да излезе от мен,
и това го слушам всеки божи ден.
Все съм лоша, каквото и да правя,
с майка си не, не мога да се справя,
не успях на воля да си поживея,
дано докато порасна просто оцелея!
© fervor All rights reserved.