Хора да спасим нашите деца сега,
те богатството са ни на тази земя
Тези малки и невинни същества,
с чисти, честни и добри сърчица!
Да живеят свободно и да мечтаят,
усмихнати на воля навън да играят.
До тях да бъдат заедно майките и бащи
никога да не остават те самотни и сами.
Родителите им да ги обичат и възпитават,
рода си и възрастните хора те да уважават!
На ценностите в живота ние да ги научим,
тогава с децата си ще се гордеем, ще сполучим!
© Валентин Миленов Всички права запазени