23.05.2017 г., 23:29 ч.

Да степенуваш нежност 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
1455 7 18

Обичам те!

И вече знам,

възможно е да степенуваш нежност –

в сърцето си,

в душата си

и в мислите си влюбени!

Притискам те насън

в обятията свои

и мечтая... така,

както никога досега!

А чувствата не спят –

събуждат ме в нощта,

летят към теб

и тебе търсят!

Дочу ли?

Отвори вратата си!

Отговори им!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??