16.06.2007 г., 0:09 ч.

Да стигнеш мен 

  Поезия
768 0 1

Далеч отиваш и не се обръщаш!
Не питаш даже как съм, със кого!
Аз никой друг не съм обичала по-силно,
мили мой!
И никой друг навярно няма да обикна!
Вървим със гръб един към друг със тебе.
Аз в моя път, а ти направо в твоя.
Отдалечаваме се толкова отчайващо внезапно!
Обръщам се, но ти не си до мен!
Отиде си ти толкова отдавна,
но в сърцето,
ще бъдеш винаги, любими мой,
като забит кинжал!
И кръв ще капе, и ще заминава с нея,
последната надежда за любов!
Ще капе кръв по пътя ми, любими!
За теб ще е,
ако решиш следите да последваш
някой ден!
Следите кървави, любими,
да последваш!
Следите,
за да стигнеш мен!!!... 

© Сандра Неста Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??