23.07.2021 г., 17:14 ч.  

Да те мечтая аз ( вирле ) 

  Поезия » Любовна
780 2 5

    Да те мечтая аз

    и всеки миг, и час,

    това е моя страст...

    обичана жена.

 

Щом чуя твоя глас,

от лявата страна -

сърцето ми в захлас

тупти със светлина.

 

И нямат тука власт -

и ветрове, и мраз

да спрат така завчас

живот и топлина.

 

    Да те мечтая аз

    и всеки миг, и час,

    това е моя страст...

    обичана жена.

 

Блести като елмаз

по тебе ведрина.

Прекрасна си!!! Тогаз

светът е добрина.

 

Разцъфва розов храст

от твоя взор- екзтаз

и зрее плод и клас

с усмивката една.

 

    Да те мечтая аз

    и всеки миг, и час,

    това е моя страст...

    обичана жена.

 

Ти Слънце си, романс

най- светъл през деня

и втория ми шанс

със нощната луна.

 

Ах, чарът дълговлас

опива ме, в прехлас

душата е фантаст

в пречудна тишина.

 

    Да те мечтая аз

    и всеки миг, и час,

    това е моя страст...

    обичана жена.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??