25.10.2016 г., 12:40 ч.  

Да те няма..... 

  Поезия » Любовна
2202 16 21

Бих плакала за теб, любов,

във черен креп се бих завила,

но ти, жестоко божество,

отне ми младост, здраве, сила,

 

останах само с две очи

сред свят, побъркан от омраза:

с площади, бомби и войни,

с мизерия и кръв белязан!

 

И как да плача за звезди,

въздишки, нелюбов, измама?

Признавам – страшно ме боли...

но вече свикнах да те няма!

 

 

© Кети Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??