14.09.2012 г., 21:10 ч.

Да те обичам няма да се уморя! 

  Поезия » Любовна
724 0 5
С нетърпение очаквам да дойде вечерта
и на небето да затрепкат пак звездите.
Тогава ще се срещнем под лунна светлина...
На тихо място...  На хората далече от очите!

Тогава в мойта длан ще взема твоята ръка,
в очите ти красиви смело ще погледна.
И зная, че в тях ще видя любовта,
от която е щастлива душата моя бедна!

В този миг за твоите целувки ще копнея,
в прегръдка твоя с нежен глас ще ти говоря.
Опиянен от твоята обич ще живея...
Да те обичам няма да се уморя!

14-04-2012           L

© Божидар Божинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??