5.05.2009 г., 11:13 ч.

Да те обичам още 

  Поезия » Любовна
502 0 1

Мога да обичам, не мога да ревнувам,
не искам да се вричам и на тъмничар с окови да приличам.
Искам просто да обичам, да се смея и да пея,
за слънцето и радостта да живея,
луната да е спътник в моите нощи
и да чувствам, че те обичам още.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??