27.09.2020 г., 4:34 ч.

Да те обичам от разстояние... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
394 1 0

Да те обичам от разстояние...

 

Да обичаш от разстояние

е да обичаш с душата си.

Да обичаш от разстояние 

е да оставиш жива магията.

 

Да обичаш от разстояние 

е да мислиш надалече,

когато зората ти отвори врата,

и да почувстваш силата и.

 

Да обичаш от разстояние 

е да любиш някого където и да е.

Сърцето ти да тупти в цветове,

когато е близо, когато е далеч.


Да обичаш някого от разстояние 

е запаметиш звука на сърцето му.

Да обичаш някого от разстояние 

е да чуваш като ехо гласа му в твоя.

 

Любов, живот мой, слънце и небе,

да те обичам от разстояние 

е красиво, истинско и безгранично...

и не може да се сравни с нищо...

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??