12.07.2022 г., 22:11 ч.

Да те обичат 

  Поезия » Друга
442 0 0

Да  те обичат не когато се справяш,
да  те обичат, дори когато си слаб.
Да си онзи, когото забравят,
да си тихия полъх проклет.

Да те обичат дори и когато не искаш,
да бъдеш добър, и щастлив!
Да те обичат когато не можеш,
да спреш бунтаря във теб.

Да те обичат е бурята тиха,
която те кара да бъдеш велик,
без да съди и търси поука,
да те обичат, когато си просто човек!
 

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??