28.09.2012 г., 15:08 ч.

Да те обожавам никога не спрях 

  Поезия » Любовна
853 0 2

Заради вярата в магичното чувство 

тези вълшебни дни са подарък за нас.

Заради душите ни, в топлина слети,

за теб е всяка нота любов в моя глас.

 

Ела да минем по моста на мечтите,

да слушаме как пеят нощните звезди.

Приближи сърцето си до устните ми.

Желая те,  нашепвай ми копнежно ти.

 

Не казвам често съкровените думи,

но ти добре знаеш, че живея във тях.

Навярно в това се крие причината,

че да те обожавам никога не спрях.

 

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??