Sep 28, 2012, 3:08 PM

Да те обожавам никога не спрях 

  Poetry » Love
866 0 2

Заради вярата в магичното чувство 

тези вълшебни дни са подарък за нас.

Заради душите ни, в топлина слети,

за теб е всяка нота любов в моя глас.

 

Ела да минем по моста на мечтите,

да слушаме как пеят нощните звезди.

Приближи сърцето си до устните ми.

Желая те,  нашепвай ми копнежно ти.

 

Не казвам често съкровените думи,

но ти добре знаеш, че живея във тях.

Навярно в това се крие причината,

че да те обожавам никога не спрях.

 

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??