22.08.2013 г., 12:41 ч.

Да те позная 

  Поезия » Любовна
491 0 5

Опитвам
да те разбера.
Да те позная
носи много болка.
Освободени от лъжа,
животът,
беззащитно,
в поза "лотос",
поставя ни.
И замълчи!
Не ми пробутвай
голи истини!
Да те познавам
без очи
и без ръце,
без слух
и мирис,
с обич
искам!

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??