14.04.2006 г., 16:58 ч.

Да те забравя 

  Поезия
954 0 12
Теб няма как да те забравя.
За теб проляла съм хиляди сълзи.
Снимката ти, свята, ще поставя
в сърцето ми вечно да гори.

Усмивката ти, нежна, ще извая
дълбоко в моята душа.
Погледът ти, тъй омаен,
ще живее в мен докато умра.

Защо си толкова прекрасен?
От любов ще полудея вече!
Защо животът е така ужасен
и те е пратил толкова далече?!

За мъничко милост се моля
и за една твоя целувка.
За любовта ти се боря
и за така желаните ти милувки!

Никога не ще приема
факта, че си толкова студен.
Ще се опитвам сърцето ти да превзема
и ти най-после да се влюбиш в мен!

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??