24.09.2007 г., 15:09 ч.

Да те забравя... 

  Поезия
614 0 3
Да те забравя не успях,
сърцето мое ти превзе.
Душата ми обсеби,
с теб изпитах онзи
първороден грях.
Забрави всичко,
предразсъдъци,
морал и чест.
Отдадох ти се цялата,
подарих ти живота си
злочест...
Изгубих аз представа
за време, за тъга,
почувствах, че душата ми е цяла,
изпълни таз голяма празнина,
която трупах толкова години,
изпълнени със самота...

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??