10.10.2018 г., 14:34 ч.

Да ти чета душата 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
580 0 0

Толкова отговори има в тишината.
И толкова красота в тъмнината.
На тъмно сякаш по-изострени са сетивата
и по-лесно разкрива се душата.

 

Тихо приседни до мен и ме остави да ти чета душата.
Нека усетя колко тъга изплакал си в самотата.
И колко любов скрил си от тълпата.
На тъмно човек сякаш разсъблича си душата. 

 

На светло сме Аз, Ти и Те.
А на тъмно сме само Аз, Ти и Ние.  
 

© Катрин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??