3.09.2007 г., 9:57 ч.

Да ти кажат... 

  Поезия
580 0 0

Да ти кажат, че те обичат,
за това мечтае всяко влюбено момче,
поне при мене е така.
Да ти кажат, че те обичат
и то любимата жена,
това те прави щастлив.
Да знаеш, че е така,
че наистина те обича,
но да не се чувстваш особено щастлив,
 понеже:
Да го чуваш всеки ден
и да се чудиш дали е истина това,
защото усещаш само хладината във гласа,
защото не ти го показват с нищо,
това вече е гадно,
това те кара да страдаш изключително много.
Защото предпочита приятелите си,
с които е всяка вечер,
а ти се молиш за половин час повече,
за да може да си пишете, защото ви делят 300 км.
и да ти откажат по възможно най-грубия начин,
това те кара да се чувстваш никому ненужен,
че просто те ползват, за да се развеселяват с теб.
БОЛИ ТЕ, А ТИ Я ОБИЧАШ И СЕ НАДЯВАШ НА ПРОМЯНА,
КОЯТО ЕДВА  ЛИ ЩЕ ДОЧАКАШ!!!

© Валентин Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??